Post by tafdeogamfeho on Feb 4, 2022 22:56:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty World — food games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty World — food games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iespējot VIP statusu ▞▞▞
▞▞▞ Tasty World — food games 2022 version ▞▞▞
Pagaidām labi
NERF Epic Pranks! Laga qoyz
laba spēle
Labi 😐😑😏🙄
Ļoti jauka spēle Man patīk šī spēle
Labākā spēle jebkad,
Super spēle mindploing ļoti jauki man patīk spēlēt
Jauks izskats un jauks spēle tik jauka ❤❤kya kho m, piemēram, jūs darāt šo ir ar labu nakti, vai zinājāt, kas notiek ar meitenēm ar šo jauno dziesmu, un tā nav tikai liela daļa, jo nav svarīgi, ko jūs darāt līdz pulksten 6:00 un kā tā izskatās, bet Es nevēlos, lai tiktu darīts tas pats ar summu 66 pēdas visa pasaule un visums ļoti atšķiras no labākās lietas, h un citi varoņi ir bijuši ļoti atšķirīgi
Pagaidām jauki.
Prija kumari
Man ļoti patīk spēle!
Tasty World — food games عمومی wgix
Tā ir laba spēle, labs stāsts Es būtu piešķīris šai spēlei 5 zvaigznes ikreiz, kad pabeidzu un dabūšu trīs dimantus, es nevaru dubultot savas monētas šo problēmu novērst, un es mainīšu savu vērtējumu. Esmu atsācis spēlēt šo spēli un esmu Otrais restorāns tas netiks ielādēts, vai varat novērst šo kļūdu
Laba spēle
Šī spēle ir ļoti skaista spēle
🤢
Tgggg
Man patīk spēle, bet jūs, puiši, veicat krāpniecību “beigušies klienti”. Tas ir paredzēts tikai cilvēkiem, kas maksā naudu. Turies pa gabalu!
Ļoti jauka spēle, paldies Play veikalam
Lieliska spēle, ko spēlēt
Ceru, ka ieliksit korejiešu un krievu restorānu.
Man patīk šī spēle, tā rada atkarību
Aizraujoša spēle
Ēdienu gatavošana 🍳 👩🍳 👨🍳 🍽
Šī spēle ir ļoti interesanta, jo tā ir ļoti jautra, bet es to instalēju, jo tā ir ļoti smieklīga spēle vai viena vai divu sekunžu reklāma, bet ļoti interesanta, un mana māsa visu laiku spēlē šo spēli, jo viņai patīk šī spēle un ļoti smieklīga
Man ļoti patīk spēlēt spēli
Imbiss Essen & Koch Spiele Gelegenheitsspiele iyhv
Tas ir atvērts testa lidojums, tas ir atvērts priekšējais lukturis
Nevaru izmantot savas zvaigznes, lai kaut ko uzlabotu. Sasalst katru reizi, kad mēģinu iestatīt pastkasti, un man tā ir jāaizver.
Labs 😁
Tasty World — food games Vabaajamängud ajgx
Tiešām jautri un krāsaini, un man gribas pankūkas. Izmēģiniet banānu biezeni ar tumšās šokolādes skaidiņām! nams?
Labi
Jūs vēlaties piekļūt pārāk lielai daļai manu datu. ATINSTALĒTS
Šī spēle iet no pamata uz smago resursu ēšanu otrajā restorānā. Nav smieklīgi. čau. Atinstalēta.
Šī spēle ir brīnišķīga spēle, kas ne pārāk patīk, lai padarītu to jautru, paldies
Vai varu, lūdzu, tagad ievietot šo lietotni savā iPhone tālrunī
Šī ir lieliska spēle. Man tas patika, kad es to pirmo reizi spēlēju, es nevēlos to atteikties, kad es to spēlēju. Jums tas ir jāinstalē. 🥰🥰😘🥰🥰💯💯❤😘🤩🤩😘🥰💯🥰😘🤩😊💯❤❤💯🤩😊😘🥰😘🥰🥰💯💯💯🥰😘🥰🥰😘🤩😊💯❤
Skaisti satriecoša spēle.. BET:::: LĒNA UN LĪPĪGA, ĻOTI LĪDZĪGA. LŪDZU, LABOJIET.. MĪLU SPĒLI. Ar cieņu Debija V.
Es gribu lejupielādēt šo spēli
NELIETOJIET SAVU LAIKU Pēc 70. līmeņa vairs nav palicis neviens raundis. Pēc 70. līmeņa tiek teikts, ka pagaidiet bonusa spēli, taču tā nav taisnība! Jau 3 nedēļas gaidu!!
Šī spēle sākās ļoti lēni. Velti vairāk laika. Tas ir kairinoši. Un, lūdzu, atjauniniet šo spēli, saglabājot progresu. Spēlētājam tas ir ļoti svarīgi. Lūdzu
Nelielas balvas un dārgi uzlabojumi. Sākot ar 1. restorānu, attiecība starp nopelnīto summu, lai iegūtu līmeni, un to uzlabojumu izmaksām, kas jums nepieciešami, lai turpinātu uzvarēt, ir ļoti maza. Piemēram, papildu panna un pasniegšanas šķīvis maksā 900 dolārus, un vidējā summa, ko jūs laimējat vienā līmenī, ir 75 par 1. 10–15. Tādējādi tas piesaista klientus un pieprasījumus, vienlaikus izsniedzot niecīgus ienākumus. Pārāk daudz citu gatavošanas spēļu.. Nekā īpaša, tāpēc nodošu tālāk šo.
Vidēji
Ļoti jauka spēle
Jautri un lieliski
ES esmu priecīgs
Es nespēlēju, bet ļoti priecājos spēlēt, paldies 😊
Labi Interesanti
Spēļu vadīklas nedarbojas
Tasty World: főzős játékok Alkalmi bps
Izbaudi gatavošanu, bet arī restorāna veidošanu x
Šī ir lieliska spēle, ko spēlēt, es to mīlu
Игри за готвене с храна Казуални uiy