Post by tafdeogamfeho on Feb 4, 2022 22:44:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátorové krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Lidé nelhali, je směšné, kolik je tam reklam. Po každém lvl můžete sledovat reklamu, abyste získali více coinů, pokud se rozhodnete ne, dostanete jen o něco kratší reklamu. To je hloupé.
Tolik potenciálu. Ale velmi otravné už po pár minutách hraní. Není moc co dělat. Upřímně by to byla větší zábava, kdybyste jen rozrostli svou armádu a nechali je zaútočit na hrad místo zbytečného běhání a vyhýbání se překážkám, které jsou vždy stejné.
😆www
Příliš mnoho reklam, odinstaluji hru.
Je to dobrá hra, ale mohlo by tam být ve výběru více zbraní a po nějaké době už nemůžete pokračovat ve stavění království, ale jinak moc dobrá hra.👍
Join Clash 3D Παιχνίδια arcade utyy
Strašná sracka sama reklama nestahovat
Join Clash 3D Arkade syv
Join Clash 3D Zręcznościowe mxvx
Tato hra je tak úžasná, že lidé, kteří dávají 1 hvězdičku, se mi poddávají, protože říkali, že je tu mnoho reklam, ale nakonec žádné reklamy, hrál jsem ji a žádné reklamy se neobjevily, důvod, proč jsem jí dal 5 hvězdiček, je tak úžasná a užijte si ji moc to není vůbec otravné, je to relaxační, takže ano, měli byste si to stáhnout
Online hra: Join And Clash 3d
reklamní návnada odpadky. tak snadné, výzva se snaží prohrát. hrát špatně, být potrestán reklamami. hrajte dobře, odměňte se reklamami. "Dejte nám dobré hodnocení a my odebereme reklamy!" dělám si srandu, tady jsou další reklamy. máš rád reklamy? Ne? možná další reklamy změní váš názor. jo a než se podíváte na tyto reklamy, zde jsou některé další reklamy. pokud je budete sledovat, odměníme vás tím, že vám umožníme vidět další reklamy...
Pořád mi to dává že aplikace nereaguje,ani jsem si to nemohla zahrát. Hvězdičku jsem dala abych to mohla zveřejnit . Hra se mi tedy nelíbí je jedna z nejhorších co jsem kdy měla
Reklama, reklama, reklama, reklama...
Android Aplikace Crowd Pusher: Join Clash 3D, Vyvíjená Společností Mrcus Studio, Je Klasifikována V Kategorii Arkádové. Aktuální Verze Je 0.1 Vydaná Na
Instaloval jsem to asi 10 minut. Doba sledování hry od hry je přibližně 1:10. Takže pokud rádi trávíte 10 % svého času zábavou a 90 % sledováním reklam, je to hra pro vás!
Velký mínus. Strhávám jednu hvězdu. 1. REKLAMY Koukáte se na reklamu takže je VÍC reklam než hraní. 2. Uděláte to tak, aby bylo víc hraní než reklam???
Join Clash 3D Zręcznościowe mxvx
Pro uplne idioty a ze vas je kurva dost po celem svete asi tak polovinu z cele planety musite vypnout internet kdyz zapinate hru pak vam reklamy skakat nebudou a jen dodam tahle hra je total sracka
Join Clash 3D Pelihalli qwif
hrůza
Tato hra není zábavná. Jeho nuda a překážky nedělají hru zajímavou, jen frustrující a v alternativním herním režimu jen způsobují zcela zbytečné stavy selhání, kterým se nevyhnete. Měly by být založeny na načasování, ale jsou prostě nevyhnutelné
Doslova do 20 sekund od prvního spuštění hry mě napadne zkontrolovat (po prvním maličkém levelu!), zeptám se, jestli chci sledovat reklamu na další mince (zatím ani nevím, co dělají) a když řeknu "ne, děkuji", reklama se stejně spustí! V žádném případě to nehraju.
Upgrade vašich statistik doslova nic nedělá. Ve finálovém boji je to vždy poměr 1:1. Bonusové klíče vás nutí myslet si, že můžete získat pokrývku hlavy od začátku bonusu, ale ve skutečnosti musíte sledovat 3 reklamy, abyste ji získali, protože je vždy v poslední sadě klíčů. Dobrá toaletní hra, ale vážný nedostatek obsahu a skutečného vývoje.
App Detail » Knihy Apetit - 148Apps
JSOU JEN NEUSTÁLE INZERCE! Zatímco samotná hra má potenciál být docela zábavná, nápor reklam ji ničí. Po každém kole (které trvá asi 10 sekund) dostanete reklamu, pokud chcete nějaké bonusové body, můžete si vybrat sledování reklamy, ale pokud se odhlásíte, hádejte co...? Je to reklama! Vyhrajte cenu zdarma, zde je inzerát. Přibližně 3/4 času, kdy tuto hru „hrajete“, ve skutečnosti jen sledujete reklamu na jiné hry. Je toho prostě moc!
Je tam hrozně moc reklam 👎
Příšerné reklamy na základní hru. Základní myšlenka je skvělá a je to skvělá hra na zabíjení času. Ale na skutečnou hru jsou často 3+ nepřeskočitelné reklamy. I pokračování často spustí reklamu. Daleko k otravnému řešení a nakonec to není dostatečně vzrušující ani poutavé, aby se za to dalo platit...
Mnoho přidává, ale lze je hrát s vypnutým WiFi. Chvíli to bylo zábavné, ale začalo se to velmi opakovat
Po přečtení komentářů ostatních k této hře si myslím, že by tuto hru měli hrát offline, protože jsem ji hrál offline a je naprosto úžasná. Stáhněte si ji nyní.
Nechápu v čem je ta hra nejlepší? Ovládání je otřesné, nezměrné množství reklam a obecně si myslím, že tato hra i bez předem zmíněných problémů by byla svým obsahem "nejlepší"
Tato hra je...dobře. Důvod, proč dávám dvě hvězdičky, je ten, že množství reklam je neodpustitelné. Téměř po každém levelu si musíte prosedět 30 sekundovou reklamu a s tou dávkou trpělivosti, kterou mám, to se mnou prostě nepůjde. Nicméně je to stále dobrá hra, dobrý koncept a také hratelnost.
Join Clash 3D Join Clash 3D game Ultimate Offroad Cargo Truck Trailer Simulator Ultimate Offroad Cargo Truck Trailer Simulator game
Tato hra je vlastně zábavná. Jediným problémem je příliš mnoho reklam.a jednou z hlavních starostí je, že když si 1. stáhnete hru, říkají transparentní zásady ochrany osobních údajů. ale pokud kliknete na odkaz, je neplatný. takže si opravdu nikdy nepřečtete jejich soukromé zásady. Stáhněte si tuto hru opatrně
Super ale na začátku je každej level stejnej
Klasika sama reklama!!
bez doplňků je tato hra docela zábavná s doplňky je to odpad Dělám 3denní VIP členství Plánuji zrušit 31.
Myslím, že způsob, jak se vyhnout reklamám, je vypnout internet na svém telefonu nebo tabletu, pak jít domů a vrátit se po minutách nebo sekundách a žádné reklamy nebudou, věřte mi! (Ale pokud si zapnete internetovou reklamu se určitě vrátí) Navíc hru lze hrát offline!!!
Hra je dobrá. Užil jsem si to, ale odinstaloval jsem tuto hru za méně než jeden den kvůli ŠÍLENÉMU MNOŽSTVÍ REKLAMY!!!! Prosím zastavte se. Minimální množství reklam je v pořádku. TOOOOOO mnoho reklam je otravných. Odinstalováno 👍
You sank my battleship! The official version of the classic Hasbro board game of naval combat is now on Steam! Challenge other players in Classic Mode or in
De***** hra nestahujte
Join Clash 3D Pelihalli qwif
Seká se to
Zombie Evolution: Idle Game ミニゲーム nnj
Je to zábavná hra, nový nápad, ale začíná to být nudné, protože není nic k dosažení stejných úrovní znovu a znovu žádné mise nebo něco, za co bychom mohli hrát, jako jsem hrál já Více než 100 lvl jsou všechny stejné vylepšení nedělá vůbec nic, A reklamy jsou šílené
Je to dobrý žrout času na hodinu nebo dvě. Poté už opravdu jen spouštíte stejnou hrstku kurzů znovu a znovu. Což by stejně získalo 3 hvězdičky. Není to ani tak hra, jako jedna velká reklama s trochou hry mezi nimi. Téměř vše, co děláte, a každá úroveň, kterou děláte, vám poskytne reklamu. A za to dostanete 1 hvězdičku